Vizitează Edinburgh, magia urbană a capitalei Scoției

Cine nu a visat să viziteze măcar o dată în viață Scoția și peisajele sale superbe? Edinburgh, capitala Scoției, al șaptelea oraș după numărul de populație este un oraș de poveste. Iată de ce Edinburgh nu ar trebui să lipsească de pe lista detinațiilor de vizitat.

Un oraș în eternă petrecere
În Edinburgh se organizează 12 festivaluri anuale. Majoritatea din ele au loc în luna August, perioadă în care peste 25.000 de artiști invadează orașul. Au loc peste 1000 de spectacole pe zi. Printre cele mai cunoscute festivale din Edinburgh se numără Festivalul Internațional de Film, Fringe Festival sau Hogmanay.

Un castel superb – Edinburgh
Castelul Edinburgh reprezintă atracția principală a orașului. Vei aprecia cu siguranță arhitectura superbă a acestuia și panorama pe care o oferă asupra orașului. Află cât mai multe informații cu privire la istoria castelului și a orașului vizitând numeroasele muzee din oraș.

O panorama magnifică – Calton Hill
Urcă pe dealul Calton. Odată ajuns în vârful acestuia vei putea profita de o panorama magnifică asupra orașului Edinburgh. Admiră priveliștea în voie, respiră aerul curat și descoperă monumentele din jur.

O plimbare relaxantă – Royal Mile, artera principală a orașului vechi
Imposibil să vizitezi Edinburgh fără să treci prin Royal Mile. Strada principală este situată în oașul vechi și ascunde o mulțime de comori. Descoperă-le prin intermediul unei plimbări relaxante.

Un centru spiritual – Catedrala Saint Gilles
La capătul străzii Royal Mile ai ocazia să descoperi unul din cele mai importante monumente din Edinburgh, catdrala Saint Gilles, considerată biserica mamă a presbiterianismului.

Puțină cultură – Galeria Națională
Pentru pasionații de artă și nu numai, Galeria Națională reprezintă un punct de oprire obligatoriu în timpul unui sejur în Edinburgh. Intrarea este gratuită și poți vizita cele mai frumoase sculpturi și picturi din Scoția și din Regatul Unit.

Aer curat – Parcul Holyrood
În capătul străzii Royal Mile se află parcul Holyrood care adăpostește palatul cu același nume, Arthur’s Seat, lacul St. Margaret și Samson’s Ribs.

Lasă un răspuns