Virgin River pe Netflix: cum s-a încheiat sezonul 1?

Virgin River se va reintoarce de Craciun cu sezonul 2. Insa, pana atunci, haideti sa vedem cum s-a incheiat sezonul 1.

Virgin River i-a incantat pe abonatii Netflix anul trecut, tot in perioada de Craciun si revine anul acesta cu sezonul cu numarul 2 care promite sa fie la fel de reusit ca si primul, reconfortant si palpitant ca si primul, de degustat sub o patura calduroasa cu o ceasca de ceai in mana sau cu ce iti doresti. Va amintim ca Virgin River este un serial care spune povestea lui Melinda Monroe spusa Mel care raspunde la un anunt pentru a deveni infirmiera in orasul rural californian Virgin River, convinsa fiind de faptul ca a lasat amintirile dureroase in urma sa. Insa, va descoperi la scurt timp ca nu este atat de usor sa se integreze intr-un oras atat de mic si ca va avea nevoie de mai mult timp pentru a-si vindeca ranile.

Daca va amintiti, la sfarsitul sezonului 1, Jack afla ca Charmaine era insarcinata cu el ceea ce ii va complica si mai tare relatia haotica cu Mel. Insa, inainte de a putea vorbi direct cu ea, Hope i-o ia inainte. Realizand ce prostie a facut, incearca sa o dreaga insa raul este deja facut. Mel isi pune o multime de intrebari cu privire la viitorul relatiei sale, stiind ca nu poate avea un copil al ei. Decide sa plece pentru a putea medita la aceasta problema, lasand in urma sa un Jack ingrijorat si confuz. Insa, nu trebuie sa va faceti griji, Mel se va reintoarce la Virgin River. Serialul nu are niciun sens fara ea.

In paralel, am descoperit mai multe informatii cu privire la trecutul misterios al lui Paige. Aceasta i-a marturisit lui Preacher ca fostul ei sot era violent cu ea si cu Christopher. A obtinut custodia exclusiva ceea ce a determinat-o pe Paige sa fuga impreuna cu fiul ei.  La sfarsitul ultimului episod al sezonului 1, fostul sot a gasit-o si Preacher, ajungand in casa lui Paige, o gaseste goala…cu urme de sange pe sol. Ce s-a intamplat cu Paige? Raspunsul il vom afla in primul episod al sezonului 2.

Lasă un răspuns