Unde poți admira cele mai frumoase apusuri de soare?

Există o mulțime de locuri care ne lasă muți de uimire, locuri incomparabile. Locurile pe care vi le prezentăm în continuare sunt cunoscut drept locuri unde poți admira cele mai frumoase apusuri de soare.

Oia, Santorini, Grecia
Satul Oia, cocoțat pe un deal din Santorini este unul din cele mai spectaculoase și mai romantice locuri în care poți contempla un apus de soare. În momentul în care soarele se scufundă în Marea Egee și casele albe reflectă ultimele raze de soare, te simți în perfectă armonie cu lumea exterioară.

Ayer’s Rock, Australia
Uluru, cum îi spuneau pe vremuri Aborigenii, este una din cele mai impresionante formațiuni stâncoase din Outback-ul australian. Pierdut în mijlocul tufișurilor, Uluru este vizibil de la câteva zeci de kilometri și a devenit celebru pentru culoarea sa de un roșu intens care variază în mod spectaculos în timpul apusului de soare căpătând o nuanță de violet.

Key West, Florida
Apusul de soare de la Key West este o experiență cu adevărat unică și atrage zilnic mii de persoane. La Mallory Square, piața principală a orașului, vei găsi standuri, artiști de stradă și oameni din toate colțurile lumii veniți să sărbătorească și să profite de acest magnific spectacol al naturii.

Masai Mara, Kenya
Masai Mara este o rezervă naturală din Kenya, celebră pentru safari. Cel mai frumos moment al zilei la Masi Mara este apusul de soare. Arborii și tufșurile sunt martorii luminii ireale care invadează pământul.

Deșertul Sahara
După o plimbare obositoare cu cămila, urcă pe o dună de nisip și admiră un apus de soare. Razele de soare strălucind în imensitatea deșertului…un spectacol magnific.

Angkor Vat, Cambodgia
Ce priveliște: o siluetă ce se distinge printre norii ce au căpătat o nuanță de portocaliu. Angkor Vat este cel mai mare și mai enigmatic din templele complexului Angkor, vechea capitala a Imperiului khmer.

Lasă un răspuns