Night Stalker – noul serial cu criminali în serie de pe Netflix

Netflix a pus recent online, noua sa productie Night Stalker, un serial documentar consacrat de data aceasta lui Richard Ramirez, un criminal in serie care a terorizat California la mijlocul anilor ’80.

In ceea ce priveste genul « true crime », Netflix si-a demonstrat deja indemanarea si priceperea. Si aceasta productie nu face nici ea exceptie. Dupa excelentul The Ripper, care a aparut luna trecuta pe platforma, de data aceasta ajungem in California.

In anul 1985, o serie de crime violente sunt comise in comitatul Los Angeles. Criminalul ajunge in casele victimelor sale si lasa in urma sa un adevarat carnagiu, scene cu adevarat oribile. Violuri, furturi, crime, toata panoplia este preZenta.

Dar, cel mai suprinzator lucru pentru anchetatori este profilul victimelor, fara niciun lucru comun sau fara niciun tip definit. Barbati, femei, chiar si copii… toti sunt la mila criminalului. Si pana in prezent, niciun alt profil de criminal in serie cunoscut si arestat nu a regrupat atat crime violente, cat si acte de pedofilie.

Fanii serialelor cu criminali in serie vor fi cu siguranta extaziati. Dar vor avea cu siguranta si fiori reci pe sira spinarii in fata atrocitatilor comise.

Foarte multi interlocutori sugereaza ca acest criminal in serie actiona la ordinele Diavolului sau ca era chiar Diavolul in persoana. In orice caz, acest serial documentar nu are multe imagini de arhiva deoarece anchetatorii au facut tot posibilul pentru ca totul sa fie secret pentru a nu speria locuitorii orasului.

Ancheta de aici este pasionanta, bine construita si intriganta deci fanii de reportaje criminale vor fi cu siguranta foarte incantati. Putem avea si satisfactia ca aceasta persoana a fost prinsa si arestata chiar daca nicio pedeapsa nu este suficienta pentru crimele sale. Daca esti o persoana sensibila, cel mai bine ar fi sa te abtii.

Lasă un răspuns