Japonia – Top locuri de vizitat în Țara Soarelui Răsare

Cultură niponă, temple, specialități culinare… ce ai zice dacă următoarea destinație de călătorie ar fi Japonia? Intre fantezie și tradiție Japonia are o mulțime de locuri ce abia așteaptă să fie descoperite de turiști. Dacă urmează să ajungi pe acest magnific tărâm nipon ar fi bine să îți faci o listă cu principalele locuri de vizitat. Iți prezentăm noi câteva chiar acum.

Kyoto pentru o ședință de shopping
La Kyoto străzile vechi adăpostesc o mulțime de locuri, ideale pentru pasionații de shopping. Strada Gokomachi-dori este cel mai bun loc în acest sens. Doar să te țină buzunarul. Imposibil să te afli la Kyoto fără să vizitezi Pavilionul de Aur (Kinkaku-ji), echivalentul Turnului Eiffel în Japonia.

Insula Yonaguni
Cea mai populară insulă din partea de vest a Japonoiei, Yonaguni a devenit cunoscută după 1987. La acea vreme, un grup de scafandri au gasit la 25 de metri înălțime o serie de structuri misterioase de piatră. Până și în ziua de azi se fac investigații cu privire la originea lor. Nimeni nu știe cu exactitate cum au ajuns în ocean.

Districtul Ginza, Tokyo
Cel mai faimos cartier din Tokyo, Ginza, este și unul din zonele comerciale preferate atât de localnici cât și de turiști. Ginza este raiul pasionatilor de shopping, dispune de un număr mare de magazine, restaurante și cafenele. Acest cartier a fost clasificat drept una din cele mai scumpe și mai elegante destinații de shopping din întreaga lume. In plus, districtul Ginza adăpostește și cea mai mare piață de pește din întreaga Asie dar și una din cele mai uimitoare atracții din Tokyo, clădirea Sony.

Turnul Tokyo
Simbolul orașului este Turnul Tokyo, una din cele mai uimitoare structuri din lume. Copia Turnului Eiffel, Turnul Tokyo are o înălțime de 333 de metri și simbolizează ascensiunea Japoniei. In interioriul turnului turiștii pot vizita muzeul de ceara și galeria de artă.

Lasă un răspuns