De ce să te uiți la serialul Zoey’s Extraordinary Playlist

Cine nu are nevoie oare de putina buna dispozitie? De muzica si de povesti amuzante sau emotionante? Numai bine, deoarece serialul Zoeys Extraordinary Playlist este o comoara a anului 2020, inca necunoscuta.

Dupa ce lucrurile nu merg asa cum si-a dorit, Zoey, Clarke, programatoare pentru o firma foarte importanta incepe sa inteleaga emotiile oamenilor… prin cantece.

Serialul Zoey’s Extraordinary Playlist este un cocktail muzical extrem de interesant. Sa fim cinstiti. Pentru a aprecia acest serial, va trebui sa apreciezi mai intai, serialele muzicale. Deci daca ti-a placut foarte mult Glee sau Crazy Ex-Girlfiriend, iti va placea cu siguranta acest serial. In fiecare episod, vei avea cel putin 4-5 scene cu muzica. Si toate ies din spiritul lui Zoey si al noii sale puteri, cea care iti permite sa inteleaga gandurile si problemele celor din jur prin intermediul cantecelor.

Scenele muzicale sunt foarte bine plasate, sunt amuzante, sunt atragatoare, emotionante si pline de prosopetime. Ne regasim in spiritul lui Zoey, care la inceput nu stie ce sa faca cu aceasta putere, dar care mai apoi, se descurca din ce in ce mai bine.

Actorii si actritele din serial nu sunt cantereti cunoscuti, deci am putea spune ca nu sunt cantareti prea mari, un lucru de apreciat. Avem personajiul lui Mo, Alex Newell, din Glee, Max, Skylar Astin din Pitch Perfect si Crazy Ex-Girlfriend, Mitch, Peter Gallagher din Grace&Frankie sau Ava Price, actrita si cantareata Renée Elise Goldsberg.

Un casting perfect pentru cele mai emotionante personaje. Ca de obicei in seriale, avem de-a face cu unele personaje caricaturale- Zoey, programatoarea inchisa in ea, Mo, vecinul exuberant, Joan, sefa cea stricta, Max, cel mai bun prieten indragostit care se pun cel mai bine in valoare in serial prin intermediul cantecelor. Isi prezinta problemele, nevoile, dorintele si Zoey ii ajuta in acest sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *