Cele mai frumoase plaje din Creta, Top plaje din Grecia

Creta este o insulă mare, cunoscută de amatorii de relaxare. Cea mai mare insulă din Grecia, Creta adăpostește sute de plaje de vis. Cei aproximativ 1000 de kilometri de coastă oferă o diversitate imensă de plaje. Cu nisip fin, cu pietriș sau cu rocă, iată care sunt cele mai frumose plaje din Creta.

Kommos, o plajă ideală pentru familii
In partea de sud a Cretei, în apropiere de Matala și la doi kilometri distanță de satul Pitsidia, plaja Kommos le oferă familiilor momente de relaxare pe nisipul fin. Cunoscută dar mai puțin frecventată, Kommos este o plajă simplă, perfectă pentru familiile cu copii.

Falassarna, o plajă ideală pentru romantici
Plaja Falassarna, situată în partea de nord-vest a insulei, este un mic colț de paradis. Apă transparentă și nisip în nuanțe de roz, această plajă este o desfătare pentru ochi. Cuplurile de indrăgostiți pot vei aici odată cu lăsarea serii pentru a asista la un apus de soare magnific.

Georgioupolis, o plajă populară
Cu o lungime de aproximativ șapte kilometri, plaja Georgioupolis este mărginită de numeroase complexe hoteliere, oferindu-le turiștilor confortul necesar pentru petrecerea unei vacanțe de neuitat. Satul posedă un port drăguț unde au fost amenajate câteva restaurante cu specific pescăresc.

Preveli Beach, o plajă sălbatică
Lasă-ți mașina în parcarea situată la cinci kilometri distanță de satul Preveli,la sud de Rethimnon și înarmează-te cu răbdare pentru a coborî cele 400 de scări care te separă de paradisul pe pământ. O superbă întindere de nisip fin, plaja Preveli este întreruptă de un râu care se varsă în mare.

Vai, o plajă orientală
Actualmente, plaja Vai este singura plajă din Creta mărgintită de palmieri. Palmieri, apă turcoaz și nisip auriu…te vei simți transportat în Orientul Mijlociu. Plaja Vai este o plajă apreciată de turiști. Poți savura la restaurantul Palm Beach Vai o specialitate din gastronomia cretană cu picioarele în apă.

Lasă un răspuns