Brothers in Arms, noul film Canal + Premiere

In catalogul din ianuarie al Canal+ Premiere se regaseste filmul Brothers in Arms in care joaca o noua generatie de vedete. Este difuzat incepand cu data de 27 ianuarie 2021.

Brothers in Arms spune povestea lui Cal, un agent de politie care a respectat intotdeauna legea si care, impreuna cu grupul sau de prieteni din copilarie este si rezervist activ al Marinei pentru a-si mai rotunji putin veniturile. Insa, atunci cand fratele sau vitreg Oyster, mai tanar cu cativa ani decat el si mult mai imprudent, este condamnat la inchisoare dupa ce este arestat in urma unui conflict violent izbucnit intr-un bar, Cal, fidel codului sau de onoare si loial familiei sale, nu va ezita sa faca tot ce ii sta in putere sa il scoata din inchisoare.

Brothers in Arms este noul film al realizatorului Henry Alex Rubin, cunoscut in special pentru documentarul sau Murderball din 2007. Mai este cunoscut pentru lung-metrajul Disconnect lansat in SUA in 2013. Lansat in SUA sub numele de Semper Fi, acest film nu a fost foarte bine primit de critici.

In ceea ce priveste distributia, ii regasim pe Jai Courtney, celebru pentru rolul sau din saga Divergente si pe care asteptam cu nerabdare sa il vedem in rolul Capitanului Boomerang in noul The Suicide Squad realizat de catre James Gunn. Fratele sau vitreg este interpretat de catre Nat Wolff, devenit celebru pentru rolul din filmul The Fault in Our Stars si revazut recent in noul serial The Stand. Celor doi actori li se alatura Finn Wittrock cunoscut pentru rolul din American Horror Story si Ratched, Beau Knapp, cunoscut pentru rolul din serialul actual The Good Lord Bird sau Leighton Meester cunoscut pentru rolul din celebrul serial Gossip Girl care actualmente joaca in serialul Single Parents.

Chiar daca criticile sunt mai degraba negative, noi iti recomandam sa urmaresti filmul pentru a-ti face o parere.

 

Lasă un răspuns