Toţi am fost copii. Bine, unii mai mult şi alţii mai puţin!

Şi totuşi, îmi aduc perfect aminte cum şi din ce se face o praştie. Ştiu sigur că am dezmembrat o mulţime de măşti contra gazelor ca să iau acele cauciucuri “de lapte” (care cică erau cele mai bune). Şi mai ştiu c-am fost un pic alergat în momentul în care bunicu’-meu a constatat că pantofii lui nu mai deţineau “limbi”.

Dar pasiunea pentru prăştii şi vânătoare s-a dus când am încercat să trag în nişte guguştiuci. Problema a fost că din cauza emoţiilor, probabil, am ţinut praştia invers şi-am distrus ceva geamuri. A, şi tot la o sesiune d-asta de tir, am asasinat nişte pui de găină.

Mno, n-am pasiune pentru vânătoare ci pentru pescuit. Dar cum anul ăsta al meu Jupân ne-a cam tras-o în ceea ce priveşte pescuitul în Deltă (a zis că n-are rost să înnecăm râmele), parcă-mi vine să-l iau la o sesiune de airsoft. Cu el pe post de ţintă mobilă dar fără echipament de protecţie, iar eu şi colegul să ne facem de cap cu nişte pistoale airsoft şi să-l facem ciur. Bine, hai să-i dau o şansă şi să-l las cu o vestă tactică.

Magazin de airsoft există, i-am gasit pe cei de la Airsoft6, echipament de airsoft există, dorinţă există!

Hm, rămâne să-i propun chestia asta. Nu ştiu dacă-l încântă ideea de ţintă, dar vedem!

PS Don Jupân, uite ce au oamenii aici:


Ce zici patroane, te bagi?